O Televiziji

O Televiziji O Televiziji

Cromusic tv je među prvim online televizijama nove generacije koja se bavi emitiranje spotova, koncerata te raznih dogadaja. Televizija je započela s radom 2018 godine snimanjem u visokoj rezoluciji s vlastitom televizijskom opremom.

Naša primarna aktivnost je live online televizija s emitiranjem 24 h dnevno. Naš cilj je postići online televiziju na svjetskoj razini, prikazivanjem onako kako u zbilji jest, približiti tj. pružiti dio atmosfere, osjećaja, zbivanja te karakter gledatelju kroz 2D svijet. Naravno, uz sve spomenuto prikazivati će se razne tv emisije, a neke od njih su Top 5 video spotova, audio pjesama domaćih i stranih izvođača svaki tjedan, koje ćete odabrati i plasirati po toj ljestvici upravo Vi! Za vrijeme emitiranja postojat će razne nagradne igre kao što su prilike da osvojite karte za tada spomenute koncerte, te razne druge. U nasim tv emisijama moći ćete upoznati domaće i strane dj-ee kroz intervjue te sudjelovati u izazovima tj natjecanjima koji će biti organizirani kroz zabavni sadržaj,te se svakodnevno informirati o novostima na glazbenoj estradi. Naš tim se sastoji od mladih i ambicioznih ljudi koji svakim danom žele i trude se biti što uspješniji u svome poslu. Opremljeni smo najmodernijom digitalnom opremom te smo spremni na izazove koje pruža moderna televizija, što dokazuje da idemo u korak s vremenom.

U bližoj budućnosti želimo formirati mobilnu aplikaciju naše televizije koja će kao i sama online stranica biti dostupna svima!

Igor Dragicevic
GLAVNI UREDNIK I DIREKTOR

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu